Kirjapaketit

Lukuklaanilta jokaiselle Suomen ylä- ja yhtenäiskoululle yli sadan kirjan paketti

Kaikki Suomen ylä- ja yhtenäiskoulut ovat saaneet Lukuklaanilta lahjoituksena yli sadan kirjan kirjapaketin. Kirjalahjoituksen takana oleva Suomen Kulttuurirahasto on yksityinen säätiö, jonka toiminta perustuu testamentteina ja lahjoituksena saatuihin varoihin.

Suomenkieliset kirjapaketit sisältävät 30 kirjan luokkakirjasarjan sekä 12 erilaista lukupiirikäyttöön soveltuvaa kirjaa, joita jokaista on paketissa viisi kappaletta (yhteensä 60 kirjaa). Lisäksi jokainen paketti sisältää 22 kirjaa joko yksittäin tai kahtena kappaleena. Yhteensä yksi paketti sisältää siis 112 kirjaa. Kirjapaketit ja käsikirjat on toimitettu kouluille syyslukukauden 2019 alussa.

Kouluille on lahjoitettu lisäksi Lukuklaani-käsikirja, joka sisältää erilaisia kirjapakettien kirjojen pohjalta toteutettuja tehtäviä opetuksen tueksi. Käsikirja kannustaa monialaiseen oppimiseen ja tavoitteena on laajentaa kirjallisuuden käyttöä yli oppiainerajojen, kaikkien käyttöön. Käsikirjan voit ladata vapaasti käyttöösi täältä Lukemosta!

Tutustu tarkemmin kirjapakettien sisältöön: