978-951-0-44530-3

Kesämyrsky

Siiri Enoranta

285 sivua
WSOY
2020

#murha #mysteeri #rakkaus

Vinkkaaja: Elli, Lastenkirjainstituutin kesätyöntekijä

Queensbridgessä, indigolla toimivien lentureiden täyttämässä kaupungissa, on tapahtunut murha. Tapahtumaa on joutunut todistamaan rikkaan Royn perheen tytär Penelope. Andrew’n isä on tunnettu lastenpsykiatri, joka palkataan kesäksi perheen huvilalle työstämään tytön järkkynyttä muistia. Andrew’lle tarjoutuukin mahtava tilaisuus päästä isän mukana kesäksi ylelliselle Summersuttonin huvilalle ja samalla lähelle Penelopen ihanaa veljeä Joshia, Nokisiipien jengin johtajaa.  

Kesä on täynnä arvoituksia ja uusia tuulia. Andrew pääsee kurkistamaan maailmaan, jossa etuoikeutetut käyttävät valtaa ja valheet muodostavat kehän, josta psykiatrinkaan on vaikea saada otetta. Nokisiivet ovat upeita ja rohkeita, mutta voivatko heidänkin touhunsa mennä liian pitkälle, vaikka kyseessä olisikin vain tarpeellinen kosto? Kuka oikeasti on järjissään ja kuka ei? 

Romaani vie lukijan mielenkiintoiseen maailmaansa tarjoten samalla jännitystä rikosten saralta. Nuoren Andrew’n kasvutarina lomittuu kutkuttavan mysteerin selvittämiseen ja Royn perheen salaisuuksien paljastumiseen.