Lukuhaaste – hauskat lukubingot

Tartu lukuhaasteeseen! Lukubingo kutsuu tarttumaan kirjaan toisin

Oletko koskaan kokeillut lukubingoa? Lastenkirjainstituutti järjestää syyskuusta joulukuuhun 2019 kestävän lukuhaasteen. Haasteessa luetaan kirjoja ja täytetään bingoa. Joka kuukausi avautuu hauskat omat lukubingot lapsille ja nuorille. Myös aikuisille on lukuteko-bingo.

Osallistuminen
Haasteessa on omat bingot lapsille, nuorille ja aikuisille. Haasteeseen voi osallistua itsenäisesti tai tiiminä. Bingoruudukkoja täytetään lukemalla niihin sopivia kirjoja tai tekemällä ruudukon tehtäviä. Kirjat ovat vapaavalintaisia, ja sopivia kirjoja voi hakea esimerkiksi Lukemon hakupalvelusta. Uudet lasten ja nuorten bingot ilmestyvät sivuille kuukausittain vuoden 2019 loppuun saakka. Aikuisille on koko haastekaudeksi yksi bingo sekä kuukausittainen ekstrahaaste. Osallistumisen voi aloittaa missä vaiheessa tahansa. Bingolappuja ei tarvitse palauttaa mihinkään. Osallistumalla kirjapalkintojen arvontaan saat uuden bingon suoraan sähköpostiisi. Voitte jakaa haasteesta kuvia somessa #lukuhaaste ja #lukemo. Tervetuloa mukaan!

Osallistu arvontaan

Tulosta lukuhaasteen juliste

Lapset

1. Lukubingo lapset: koulu

Nuoret

  1. Lukubingo nuoret: koulu

Aikuiset

Lukutekobingo

 

Lukuhaasteen toteuttaa Lastenkirjainstituutti osana Lastenkirjat esiin! -hanketta, jota rahoittaa Suomen Kulttuurirahasto.