Osallistu Lukufiiliksen ja Books on Demandin kirjoituskilpailuun

kuvituskuva.Lukufiilis ja kirjanjulkaisupalvelu Books on Demand (BoD) järjestävät 13-19-vuotiaille kirjoituskilpailun, jonka nimi on ”Nuoruus. Nyt.”

Kilpailun voittajatekstit valitsevat kirjailijat Marisha Rasi-Koskinen ja Jyri Paretskoi. Kirjoituskilpailun parhaista teksteistä julkaistaan kirja, ja voittaja saa mahdollisuuden julkaista oman kirjansa. Kilpailuun voi osallistua 31.12.2020 saakka.

Kilpailun aihetta voi lähestyä kirjoittamalla fiktiota, faktaa tai omia kokemuksia muodossa, joka itsestä tuntuu luontevalta. Kilpailuteksti saa olla 1500-7500 merkin pituinen ja se tulee lähettää 31.12.2020 mennessä Word- tai Open Office -tiedostona osoitteeseen markkinointi@bod.fi.

Lukufiiliksen ja BoD:n edustajista koottu tuomaristo valitsee parhaat kirjoitukset, joista Marisha Rasi-Koskinen ja Jyri Paretskoi valitsevat voittajan. BoD kokoaa kirjan, joka tulee kirjakauppoihin keväällä 2021. Kirjan tuotoilla tuetaan nuorten oman kirjallisuusmedian Lukufiiliksen toimintaa. Lisäksi kilpailun voittaja palkitaan 849 euron arvoisella kirjanjulkaisupaketilla.

Lue lisää kirjoituskilpailusta.

Tutustu osallistumisehtoihin.