Osallistu Kirjoitan koska haluan! -kilpailuun

Kirjoitan, koska haluan! -kirjoituskilpailu on suunnattu kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille 13–20-vuotiaille nuorille. Valtakunnallinen kilpailu on käynnissä 13.10. asti ja voittajille on luvassa hienoja palkintoja.

Kirjoitan koska haluan! -kilpailussa on kaksi sarjaa: toinen 13-16 -vuotiaille ja toinen 17-20-vuotiaille nuorille. Kilpailuteos voi olla aiheeltaan sekä tekstilajiltaan mikä tahansa: rap, essee, novelli tai vaikkapa laululyriikka. Pääasiana on kiinnostava sisältö.

Kuva: lil artsy / Pexels.

Kummankin sarjan voittajien palkintopakettiin kuuluu:

  • Viihdepaketti kahdelle sisältäen majoituksen Jyväskylän Sokos Hotelleissa ja liput itsevalittuun viihdetapahtumaan uudistuneessa Encore-salissa. Palkinnon tarjoavat Jyväskylän Paviljonki ja Jyväskylän Sokos Hotellit.
  • Valcon vastamelukuulokkeet.
  • Keskisuomalainen-lehden digivuosikerta.

Lisäksi kilpailuraadin parhaiksi valitsemista kirjoituksista julkaistaan kaikille kuunneltavaksi ilmaiset ääniteokset suomalaisessa VoiceBooks-äänikirjasovelluksessa. Järjestäjät pyytävät kilpailuun osallistuneilta erikseen luvan, jos haluavat lisätä kilpailuteoksia VoiceBooksiin. Kilpailuun osallistuminen kannattaa joka tapauksessa, koska Jyväskylän Kirjamessut tarjoaa jokaiselle kilpailuun osallistuvalle liput tapahtumaan!

Kilpailun voittajat julkistetaan lauantaina 25.11.2023 Jyväskylän Kirjamessuilla.

Osallistu Kirjoitan koska haluan! -kilpailuun lähettämällä tekstisi 13.10.2023 mennessä. Katso tarkemmat osallistumisohjeet täältä! 

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Peda.net-kouluverkko, The VoiceBooks, Äidinkielen opettajain liitto, Lukukeskus, Lukufiilis, Jyväskylän kirjamessut ja Keskisuomalainen.