Nuori kirjailija 2021-kirjoituskilpailu

Kuvituskuva.Kustannus Z on uusi pienkustantamo, joka keskittyy julkaisemaan ainoastaan lasten ja nuorten kirjoittamaa kirjallisuutta. Kustantamo etsii ensimmäisiä nuoria kirjailijoitaan juuri nyt.

Kirjailijoita etsitään lapsille ja nuorille suunnatun Nuori kirjailija 2021 -kirjoituskilpailun kautta. Kilpailuun voi lähettää valmiin tekstin pöytälaatikon uumenista tai sitten voi kirjoittaa kokonaan uuden tekstin.

Kilpailuaikaa on toukokuun 2021 loppuun saakka. Kustantamo etsii ennen kaikkea hyviä tarinoita. Genrellä ei ole väliä, joten kirja voi olla fantasiaromaani, kauhutarina, realistinen, romanttinen tai jännittävä kertomus, näiden kaikkien yhdistelmä… tai jotain aivan muuta. Tyyli on vapaa, mutta tärkeintä on, että osallistuja on kirjoittanut tekstin itse.

Kilpailussa on kolme sarjaa: 7–10-vuotiaat, 11–15-vuotiaat ja 16–21-vuotiaat. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti elokuun 2021 loppuun mennessä. Voittajien nimet julkaistaan myös Kustannus Z:n verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Kirjoituskilpailun ohjeet ja säännöt.