Lukufiilis rekrytoi uusia jäseniä toimituskuntaansa

Sivuston logo.

Lukufiilis hakee toimituskuntaansa 13-19-vuotiaita, eri taustoista tulevia nuoria, jotka ovat innostuneita kirjallisuudesta ja haluavat puhua lukemisen puolesta. Työssä pääsee kehittämään omaa kirjoitustaitoaan ja tutustumaan nuortenkirjallisuuden ajankohtaisiin ilmiöihin.

Mitä tehtäviä työhön kuuluu?

Lukufiiliksen toimituskunta koostuu 13-19-vuotiaista nuorista, jotka kokoontuvat muutaman kerran vuodessa. Toimituskunnan jäsenet ideoivat lehteen uusia teemoja ja juttuideoita, ja kaikenlaiset ehdotukset Lukufiilikseen liittyen ovat tervetulleita! Toimituskuntalaiset tekevät lehteen aktiivisesti erilaisia juttuja, kuten kirjailijahaastatteluja, kirja-arvioita ja Lukufiiliksen sosiaalista mediaa. Juttuja saa tehdä oman mielenkiinnon mukaan. Toimituskunnassa työskentelystä maksetaan palkkio.

Hae mukaan 29.1. mennessä! 

Jos kirjallisuus on lähellä sydäntäsi ja toimittajan työt kiinnostavat, lähetä lyhyt hakemus 29.1. mennessä sähköpostiosoitteeseen: lukufiilis@lukukeskus.fi

Lukufiilis on lukio- ja yläkouluikäisten oma kirjallisuusmedia. Verkkolehdessä julkaistaan kirja-arvosteluja, kirjailijahaastatteluja, kirjoitusvinkkejä, kilpailuja  ja juttuja kirjallisuuden kentän ilmiöistä ja tapahtumista.

Tutustu Lukufiilikseen tästä.