Leikkipäivä 20.4.

Leikkipäivän logo.Leikkipäivä kutsuu lapsia ja aikuisia viettämään kiireetöntä aikaa yhdessä leikkien!

Leikkipäivän viikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 16, eli 15.-21.4. Viikko huipentuu valtakunnalliseen Leikkipäivään lauantaina 20.4. Leikkipäivän teemana ovat kaveritaidot.

Leikkipäivänä kuka tahansa voi järjestää oman riemukkaan leikkitempauksen vaikkapa perheen, ystäväpiirin tai naapuruston kesken. Leikkitempauksen voi pistää pystyyn esimerkiksi työpaikalla tai harrastuspiirissä. Se voi olla mitä tahansa vartin mittaisesta tuokiosta koko päivän kestävään tapahtumaan. Mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja on rajattomasti. On kuitenkin tärkeää, että osallistuminen on maksutonta ja että osallistua saa kuka tahansa.

Leikkipäivän omilta sivuilta löydät runsaasti materiaalia, muun muassa leikki- ja puuhavinkkejä, asiantuntijoiden kirjoituksia leikistä ja sen merkityksestä sekä tietoa valtakunnallisesta Leikkipäivästä. Sivulle on myös koottu ympäri Suomea järjestettäviä Leikkipäivän tapahtumia! Pääset sivuille tästä.

Lukemon Varhaiskasvatukseen-sivulta löydät kirjavinkkilistan leikkiin innostavista ja mielikuvitusta ruokkivista kirjoista, sekä tehtäväpaketin samasta aiheesta! Tehtävät on suunnattu alle kouluikäisille.

Kirjavinkkilistaan!

Tehtäväpakettiin!