Kirjakoplan kysely nuorille somesta ja lukuvinkeistä

Kirjakoplan logo.Lastenkirjainstituutissa toteutetaan keväällä 2022 Kirjakoplan lukuvinkkivideo-hanke. Hankkeessa luodaan malli työpajoista, joissa nuoret perehtyvät heitä kiinnostaviin kirjoihin ja tuottavat kirjavinkkivideoita, joiden kohderyhmänä ovat saman ikäiset nuoret. Tavoitteena on tehdä lukemisesta yhteisöllistä toimintaa, jossa nuoret innostavat toisiaan lukemaan ja jakamaan tietoa itseään kiinnostavasta kirjallisuudesta.

Kirjakopla kerää nyt verkkokyselyllä tietoa nuorten sosiaalisen median käytöstä ja kiinnostavista kirjavinkeistä. Kysely on avoinna helmikuun 2022 loppuun saakka ja siihen voivat vastata kaikki yläkouluikäiset nuoret. Kyselyyn vastanneiden kesken arvontaan vapaavalintainen nuortenkirja. Vastaa kyselyyn tästä.

Hanke toteutetaan Lukuliikkeen rahoituksella ja yhteistyössä Tampereen kaupungin Lukukaari-ohjelman kanssa. Kirjakoplan muodostavat hankekoordinaattorit Aino-Maria Kangas ja Lotta Luukila. Hankkeiden ohella Kirjakopla tuottaa kirjavinkkivideoita nuorten- ja nuorten aikuisten kirjoista.

Lisätiedot:
Lotta Luukila ja Aino-Maria Kangas / Kirjakopla
kirjakopla (a) gmail.com
Instagram ja YouTube: kirjakopla

Lue lisää lukuvinkkivideo-hankkeesta.
Tutustu Kirjakoplaan.